Известие

Collapse
No announcement yet.

С какви двигатели са Вашите 156-ци?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ми незнам кой шофьор кой не но явно тези които е скъсал не са знаели че изобщо е има това намерение!!хайде със здраве
    alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

аве лудите са на изчезване.пък и нека се радва момчето да има ко да лъжи децата после.а пък сигурно нашите 1.8 т.с. не вървят пред баничарките не разбрахте ли.тва са наи-куцит алфи!ехххххххххх как ми се искаше да си купя баничарка да мога да ги бия сичките 1.8 т.с.
      Alfa Romeo 1.8 16v Twin Spark+

Comment

Бреее интересно развитие пак, Левски или ЦСКА, дизел, бензин, и некви супер бързи доставки на банички Пич ВЕРВАШ ЛИ СИ ???? А някой почитател на горивото на "бъдещето" дизел може ли да ми даде смислено обяснение защо зад океана(USA) - 250 милиона души нямат такова космическо гориво по колонките на бензиностанциите ?Има само извън града по "Rest Area"-те за камиони. Стига моля ви се с тези бързи бюджетни коли, нема такива, или са бързи, или са дизели(бюджетни). Да не започваме спора, че дизелджиите пак сте назад, винаги съм казвал и пак ще го кажа - сравнявайте равностойни ДВГ-та, примерно 1.8 турбо бензин с 1.9 турбо дизел или жтд и така нататък........Дизела няма никакъв шанс. Сравнявате ми атмосферен бензинов ДВГ с турбо дизелов такъв, стига празни работи. А 3.2 ГТА има едно форумско, но човека сигурно се забавлява повече да чете.
        Last edited by Доко; d.m.y г., 22:24.

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
          Пичовете с бензинките да не се засягат, но това е вече остаряла технология, бъдещето е в дизела! Показва го и статистиката на продадените нови Алфи, като особено при 159 и 166 е убедително в полза на дизела.
          Лошото е ако вземеме да се засягаме - тогава значи найстина си прав, на тоя етап изобщо няма как да се засегнем, тъй като на 10 коли със спортна нотка, то 8 са бензин, на 100 състезателни коли, 2-3 са на дизел, а това е най - сериозния довод с който никой все още не е успял да се пребори, пък ако ще и да ми цитира Ауди и Льо Ман по 25 часа на денонощие......
          Безнина си има свойте предимства и недостатъци, дизела също, но от кубик обем все още дизела няма как да извлече повече мощност от бензина, ако няма турбо......
          Съжалявам.......надявам се да не се засягаш....
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

АРЕ–Е–Е–Е Пак почнахте спора!!! На кой му дреме, темата е С КАКЪВ ДВИГАТЕЛ Е КОЛАТА ВИ!!!
            Аре поздрави от мен, а моя двигател е в подписа ми отдолу........
            sigpic
            Subaru Legacy 3.0 H6
            Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
            0888 511 533 - Бонев

Comment

Ей това не им харесвам на такива теми, че се появява винаги някой изневиделица и ни в клин, ни в ръкав започва да обяснява на останалите какви заблудени овци са. Ако всичко беше толкова еуементарно, както някои колеги се опитват да го представят в света щеше да има само една марка автомобил с една кубатура на мотора и с един вид гориво. Да, ама не! Както се вижда, съществуват най-различни марки, с най-различни мотори (и дизели и бензинки) и хората си ги купуват, напук на отрицанието им от отделни индивиди. По-скоро човек, който се опитва да наложи такова мнение и да обяснява колко заблуден е света, би трябвало да си зададе следния въпрос - Това, че така мисля аз, означава ли че това е абсолютната истина и глупаци ли са другите хора, които не споделят или подлагат под съмнение моето мнение?

Ако модераторите сметнат, че това мнение не е за тук, се извинявам за спама и моля да бъде изтрито.
              Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
              Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
              Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
              Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Спора е безсмислен Ако търсиш бързи обороти, високи скорости и по-голяма мощност - бензина е най-добрия ти приятел. Ако търсиш по-малко капризен двигател, по-евтин транспорт и не толкова бързо ускорение - с дизела се прегърни.
                Alfa Romeo 156 1.8 TS 98' + FIAT Marea Weekend 1.9JTD 00' + FIAT Tipo 1.9TD 93'

Comment

ЧНГ. на всички алфисти.Двигателя ми е 1.8 ТС 144 кончета.
                  И аз между другото мислех, хората с 2.0 са повече,ама има време.
                  Alfa Romeo 156 1.8 TS'98

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                    АРЕ–Е–Е–Е Пак почнахте спора!!! На кой му дреме, темата е С КАКЪВ ДВИГАТЕЛ Е КОЛАТА ВИ!!!
                    Аре поздрави от мен, а моя двигател е в подписа ми отдолу........
                    Мерси за вкарването на реда колега....

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Ех тая бензинова мафия Пишете квито искате данни на производителите, надувайте се колкото си искате...но нещата които пиша са факт, проверен в дългогодишно, ежедневно поне 8-часово шофиране Както е факт че при Алфа Ромео от 1997 година насам дизеловата моторизация е по-добрият избор при всички модели на фирмата, без изключение. А за спортният имидж на марката може да пишат колегите с GTV-тата, 156 си е компактен седан, т.е. най-регулярна кола от средния клас , с малко по-префърцунен дизайн. Поздрави на всички състезатели, каращи семейни коли
                      Giulietta 1,6 JTDm 2013
                      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

мойта с двигател от голф R32
                        Alfa romeo GTVex
                        Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                        Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                        Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Моята е 1.8ТС16В 2000г. и съм доволен от колата.Според мен дизеловата кола издава че нейния собственик си пада малко скръндза(колегите с дизели не се обиждайте.)95% от хората които карат дизели едно от първите неща които споменават за колите си е колко малко разход им дава колко са икономични.Другите плюсове остават на заден план.Нищо лично извинявам се ако съм обидил някой.
                          алфа 156 1.8тс16v

Comment

айде и аз да се поизкажа ... от подписа ми можете да видите че съм порбвал и едното и другото... е удоволствието и комфорта на тихия при ниски обороти бензинов двг не може да се сравнява с това на дизела. е те тва е - за мен спор няма!
                            верно дизеляка е по-икономичен, по-издръжлив, ако се грижи човек за него може да те изкара много но пък си е дизел и прави чат-чат-чат което след 4 години ме побърка, и реших да си взема бензинец че да чувам радиото като е намалено
                            Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
                            Bravo 1.9JTD 2000

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                              мойта с двигател от голф R32

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение
                                ма ти сериозно ли..........!!?се хвана
                                Alfa romeo GTVex
                                Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                                Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                                Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Working...
                                X