ми незнам кой шофьор кой не но явно тези които е скъсал не са знаели че изобщо е има това намерение!!хайде със здраве
Известие
Collapse
No announcement yet.
С какви двигатели са Вашите 156-ци?
Collapse
X
-
Бреее интересно развитие пак, Левски или ЦСКА, дизел, бензин, и некви супер бързи доставки на баничкиПич ВЕРВАШ ЛИ СИ ???? А някой почитател на горивото на "бъдещето" дизел може ли да ми даде смислено обяснение защо зад океана(USA) - 250 милиона души нямат такова космическо гориво по колонките на бензиностанциите ?Има само извън града по "Rest Area"-те за камиони. Стига моля ви се с тези бързи бюджетни коли, нема такива, или са бързи, или са дизели(бюджетни). Да не започваме спора, че дизелджиите пак сте назад, винаги съм казвал и пак ще го кажа - сравнявайте равностойни ДВГ-та, примерно 1.8 турбо бензин с 1.9 турбо дизел или жтд и така нататък........Дизела няма никакъв шанс. Сравнявате ми атмосферен бензинов ДВГ с турбо дизелов такъв, стига празни работи. А 3.2 ГТА има едно форумско, но човека сигурно се забавлява повече да чете.
Last edited by Доко; d.m.y г., 22:24.
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеПичовете с бензинките да не се засягат, но това е вече остаряла технология, бъдещето е в дизела! Показва го и статистиката на продадените нови Алфи, като особено при 159 и 166 е убедително в полза на дизела.
Безнина си има свойте предимства и недостатъци, дизела също, но от кубик обем все още дизела няма как да извлече повече мощност от бензина, ако няма турбо......
Съжалявам.......надявам се да не се засягаш...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Ей това не им харесвам на такива теми, че се появява винаги някой изневиделица и ни в клин, ни в ръкав започва да обяснява на останалите какви заблудени овци са. Ако всичко беше толкова еуементарно, както някои колеги се опитват да го представят в света щеше да има само една марка автомобил с една кубатура на мотора и с един вид гориво. Да, ама не! Както се вижда, съществуват най-различни марки, с най-различни мотори (и дизели и бензинки) и хората си ги купуват, напук на отрицанието им от отделни индивиди. По-скоро човек, който се опитва да наложи такова мнение и да обяснява колко заблуден е света, би трябвало да си зададе следния въпрос - Това, че така мисля аз, означава ли че това е абсолютната истина и глупаци ли са другите хора, които не споделят или подлагат под съмнение моето мнение?
Ако модераторите сметнат, че това мнение не е за тук, се извинявам за спама и моля да бъде изтрито.Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
Спора е безсмисленАко търсиш бързи обороти, високи скорости и по-голяма мощност - бензина е най-добрия ти приятел. Ако търсиш по-малко капризен двигател, по-евтин транспорт и не толкова бързо ускорение - с дизела се прегърни.
Alfa Romeo 156 1.8 TS 98' + FIAT Marea Weekend 1.9JTD 00' + FIAT Tipo 1.9TD 93'
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеАРЕ–Е–Е–Е Пак почнахте спора!!!На кой му дреме
, темата е С КАКЪВ ДВИГАТЕЛ Е КОЛАТА ВИ!!!
Аре поздрави от мен, а моя двигател е в подписа ми отдолу........
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Ех тая бензинова мафияПишете квито искате данни на производителите, надувайте се колкото си искате...но нещата които пиша са факт, проверен в дългогодишно, ежедневно поне 8-часово шофиране
Както е факт че при Алфа Ромео от 1997 година насам дизеловата моторизация е по-добрият избор при всички модели на фирмата, без изключение. А за спортният имидж на марката може да пишат колегите с GTV-тата, 156 си е компактен седан, т.е. най-регулярна кола от средния клас , с малко по-префърцунен дизайн. Поздрави на всички състезатели, каращи семейни коли
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Моята е 1.8ТС16В 2000г. и съм доволен от колата.Според мен дизеловата кола издава че нейния собственик си пада малко скръндза(колегите с дизели не се обиждайте.)95% от хората които карат дизели едно от първите неща които споменават за колите си е колко малко разход им дава колко са икономични.Другите плюсове остават на заден план.Нищо лично извинявам се ако съм обидил някой.алфа 156 1.8тс16v
Comment
-
айде и аз да се поизкажа ... от подписа ми можете да видите че съм порбвал и едното и другото... е удоволствието и комфорта на тихия при ниски обороти бензинов двг не може да се сравнява с това на дизела. е те тва е - за мен спор няма!
верно дизеляка е по-икономичен, по-издръжлив, ако се грижи човек за него може да те изкара много но пък си е дизел и прави чат-чат-чаткоето след 4 години ме побърка, и реших да си взема бензинец че да чувам радиото като е намалено
Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Bravo 1.9JTD 2000
Comment
-
Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщениеAlfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
Comment